Wie ben ik?

Naam: Michiel Tebbes
Geboren: 1973 te Groningen

Sudie: Geneeskunde in Groningen. (Jaar 1992) Afgestudeerd in 1999, scriptie titel “type a-dissectie van de Aorta”

Werk:
1999-2000 Thorax chirurgie in het AZG (tegenwoordig UMCG, wie heeft dit bedacht… Aletta Jacobs MC was veel beter geweest.)
2000-2001 Poortarts Heelkunde Rode kruis ZH te BEverwijk (Ja dat van die brandwonden)
2001-2002 AGNIO Radiologie in het St. Fransiscus gasthuis te Rotterdam
okt 2002- dec 2005 Spoedeisende Hulp Arts in het Hagaziekenhuis locatie Leyenburg te Den Haag

en ja het CV wordt groter kijk op deze link voor het volledige CV

5 thoughts on “Wie ben ik?

 1. Hallo Michiel,

  Bij toeval kwam ik op jouw Weblog terecht en daar las ik dat je een scriptie hebt geschreven over aorta-dissectie. Mijn (a.s.) man heeft 12 april j.l. een aorta dissectie type B gehad die de gehele aorta, vanaf net onder zijn hart tot aan de afsplitsing naar zijn benen, betrof. Wij kunnen maar weinig informatie krijgen over de verdere prognose of eventuele behandelmethodes. Graag zou ik hier eens met je over willen mailen of wat verdere info ontvangen.
  Met vriendelijke groet, Connie de Jonge.

 2. Hallo Michiel,

  Ben sinds een paar weken thuis aan het herstellen van een Aorta dissectie type A.
  Ik probeer er achter te komen wat dit voor mij in de toekomst betekent, wat ik nog allemaal kan/mag of juist niet meer. Geeft jouw scriptie me daar informatie over? Indien ja, kun je me zeggen hoe ik eraan kan komen?

  M.vr.gr.

  G.

 3. Hallo Michiel,

  Mijn moeder is op 15 juni jl. aan een aortadissectie geopereerd (van boven tot aan de lies was deze gescheurd). Net zoals G. van Cleef probeer ik via internet en uiterard ook via het ziekenhuis achter zoveel mogelijk nuttige informatie te komen voor nu en in de toekkomst. Is het wellicht mogelijk om jouw scriptie te lezen? Wij zouden je zeer dankbaar zijn.
  Ik hoor graag van je. Bij voorbaat hartelijk dank voor je reactie.

  Vriendelijke groet,
  Wil

 4. Pingback: ZorgPortaal > ZoekZorg

Geef een reactie