Schiet incident op ziekenhuisterrein

Hedenochtend rond 10 uur is een vrouw op het parkeerterrein van het Hagaziekenhuis locatie Leyenburg neer geschoten zo meldt nu.nl. De vrouw zat in de auto toen er gericht geschoten werd op de vrouw. Ze is direct naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd. Over haar huidige toestand is niets bekend.

Het Hagaziekenhuis heeft een level 1 spoedeisende hulp. Uitgerust om de meeste traumata aan te kunnen. Bij een incident als hier boven woren met één druk op de knop zowel de chirurg (als ook de 2 chirurgen in opleiding) van dienst, de intensive care arts en de spoedeisendehulp arts van dienst gewaarschuwd. Dit team werkt samen met verpleegkundigen en stabiliseerd de patient. Vervolgens wordt besloten of de patient geopereerd dient te worden. Wilt u zelf ook eens een traumaopvang willen doen? kijk op Trauma.org onder moulage.

Geef een reactie