Mobiel bellen in Ziekenhuis toegestaan?

Gevonden op het Net…. en ik dacht dat mobiel bellen binnen het ziekenhuis verboden was…

“In verband met problemen aan de zendmast van Vodafone is er binnen het Gelreziekenhuizen locatie Lukas in Apeldoorn slecht bereik van het mobiele netwerk. Er wordt uiteraard door Vodafone hard aan gewerkt, men kon echter niet aangeven binnen welke termijn de problemen opgelost zijn.”

One thought on “Mobiel bellen in Ziekenhuis toegestaan?

  1. in belgie is het al een tijdje toegelaten om te gsm’n in en rond ziekenhuizen, de laatste types toestellen die in ziekenhuisomgevingen gebruikt worden kennen geen invloed meer van de gsmstralen… althans dat beweren de producenten.
    anderzijds las ik laatst in humo (www.humo.be) een artikel over de schadelijke gevolgen van zendmasten: een totaal ander (horror)verhaal..
    de toekomst zal het wel uitwijzen zeker?

Geef een reactie