Website ziekenhuis patient vriendelijker

MedNEt meldt: “Ziekenhuizen maken nog maar weinig gebruik van de mogelijkheden die hun website te bieden heeft. Ondanks de toenemende concurrentie, maken ziekenhuizen op het gebied van marktwerking geen gebruik van hun websites.”
Dit kan ik natuurlijk alleen maar bevestigen. JHet zou zooveel makkelijker zijn als er per e-mail/formulier een poli afspraak gemaakt kan worden, liefst ook ’s avonds. De DBC pijs duidelijk vermeld staat achter de behandeling (in het B-segment), het is nu vaak veel zoeken. Met een beetje geluk vind je het dan. een voorbeeld hoe het zou moeten is het Bethesta ziekenhuis in Hoogeveen. Hier zijn de prijzen, kies uw behandeling in VU medisch centrum maar maak eerst uw afspraak via dit online formulier.
Een uitdaging voor alle ziekenhuizen in Nederland: Maak een website met een duidelijke indeling, online afspraak mogelijk heden, email contact met artsen, avond spreekuren, en duidelijke prijzen…. wie biedt?

One thought on “Website ziekenhuis patient vriendelijker

Geef een reactie