Menu

Bejaard en afgescheven

8 augustus 2006 - Nieuws

De laatstetijd lees en hoor je steeds mee over de wantoestanden in de verpleeghuizen. Er is een personeelstekort en Nieuwbouwen lukt niet. Per graad temperatuurs verhoging sterven 30 ouderen…. Waarom? Stel u eens voor u bent 79 en het leven is niet meer zo als nu, boodschappen doen lukt niet , vergeetachtigheid is in geslagen en ook het u zelf wassen is er niet meer bij. Klinkt niet aantrekkelijk? Toch zal 30 procent van de lezers van deze weblog dit overkomen. De overige 70 procent is op een gegeven moment aangewezen op thuiszorg (en die neemt geen nieuwe klanten meer aan). Hoe organiseert u dan uw hulp?? TIjd voor actie. Zend uw steun betuiging aan de NvvA en stuur een critische brief aan de minster.

Één reactie op “Bejaard en afgescheven

100% Mike

Het zijn belachelijke tijden en het wordt alleen maar erger

Geef een reactie