Doe-het-zelf test nierfunctie

Zoek allen dekking na dat de overheid ons heeft bestookt met campagnes tegen het roken en voor minder alcohol gebriuk, de hartstichting ons heetf uit gelegd waar je op moet letten bij een beroerte komt nu de nierstichting met een doe-het-zelf-nier-test..

Waarom moet u mee doen? Nierstichting: van verborgen nierschade merkt u niets. Pas wanneer de nieren nog maar voor 30% werken komen er klachten. Dan is er sprake van ernstig en blijvend nierfunctieverlies en kan binnen een paar jaar dialyse nodig zijn.
Bestel uw eigen doe-het-zelf-nier-test… gratis bij de nierstichting.

Michiel

Nieuwsgierig naar de auteur van dit artikel? Klik hier voor mijn CV. Of blijf met je muis even hangen op het plaatje hier naast..

3 gedachten over “Doe-het-zelf test nierfunctie

  • Pingback: NATUURWETENSCHAPPEN BLIEB

  • Pingback: Geneeskunde.com

Geef een reactie