3FM glazenhuis..

GLAZENHUIS 2008 WEBSITE

Sinds vandaag zitten er weer 3 DJ’s in een glazenhuis op De Neude in Utrecht de actie gaat ditmaal over landmijnen…. doneer ook eens wat.. kijk op de veiling of vraag een plaat aan.
[UPDATE] INFO OVER HET GLAZENHUIS 2007 KLIK HIER

2 thoughts on “3FM glazenhuis..

 1. Pingback: Planet - Zoekpagina (google)
 2. Geachte heren dj’s

  Vanmorgen kwam een jongen bij jullie voor een verzoekplaatje en hij had 5 euro. Dit was jullie te min en het plaatje werd niet gedraaid omdat er eerst meer geld moest komen. Goede doelen durven een dergelijke opmerking niet te maken.

  Volgens mij hebben jullie van jullie ouders vroeger ook bescheidenheid geleerd maar dat is inmiddels ver te zoeken. Dat jullie een sympatieke actie voeren moge duidelijk zijn maar die doen jullie door dit soort acties weer helemaal te niet.

  Vergeet niet dat jullie deze actie kunnen doen doordat het publiek het jullie gunt. Als dat n.l. niet het geval is of jullie verspelen de gunst van het publiek blijven jullie nergens. Dan is er geen mooi bedrag aan de eind van deze 6 dagen die jullie kunnen aanbieden.

  De jongeman van vanmorgen had misschien niet meer. Bedenk eens dat het misschien wel zijn zakgeld voor die week was. En dan trappen jullie hem de grond in omdat het niet genoeg zou zijn? En bedenk eens dat er ook mensen zijn die niet zoveel te besteden hebben in een week zoals jullie blijkbaar wel hebben. Foei ga jullie schamen. Hier is een mooi spreekwoord voor “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”.
  Ik zal in ieder geval geen cent besteden voor een verzoekplaatje, ik maak het wel rechtreeks over.

Geef een reactie