Schandpaal Zorg schandalig

De inspectie heeft vandaag een openbare schandpaal geopend op het internet… dat wat we vroeger op de markt deden kan nu online, mensen belachelijk en (il)legaal zwart maken. Schandelijk is het vooral dat de overheid dit stimuleerd. De zorg is volledig afhankelijk van de overheid. Door een schandpaal te creeren krijgt de (toch al zwakke positie van) zorg nu ook nog de plicht om zich te moeten verdedigen tegen zwartmakerijen waar de overheid schuld aan is.  Hoe kunnen wij ons hiertegen verdedigen… onmogelijk.

2 thoughts on “Schandpaal Zorg schandalig

  1. Pingback: Medicalfacts.nl :: Alle medische feiten op een rij » Inspectie plaatst slechte zorginstellingen op internet
  2. Pingback: MartijnHulst.nl - Een weblog over strategie, marketing en communicatie in de zorg

Geef een reactie