Goedkoop Nieuwe Borsten

Het is weer zomer en iedereen wil er weer goed uit zien. De reclames voor nieuwe borsten en strakke billen staan dan ook weer overal. “Borsten één cup gtroter voor 1500 euro! Strakke billen voor een scheintje…”
We zijn massaal door geschoten. Het is niet meer duidelijk wat normaal is. Is het normaal dat je op je 14e nieuwe borsten krijgt omdat je onzeker bent? NEE! Op je 14e hoor je onzeker te zijn dat heet puberteit en het klopt dat is niet leuk maar hoort er wel bij.
beperkt houdbaar
Is een website die het eindeloze gemanipuleer aan lichamen wil rationaliseren.
Het is niet zo dat je op je 14e zelf weet wat je wilt. Het is een beeld van de media wat je is opgedrongen….

Teken de petitie en kijk de video.
Je kan je zelf ook psychologisch testen… vooral doen! Wederom een nuttige zelftest.

Mocht je nogmeer info willen en een intervieuw horen met de moeder van de onlangs aan plastische chirurgie overleden vrouw klik hier.
Elke dag melden zich tientallen meisjes bij de plastisch chirurg. Ze komen voor een borstvergroting, een schaamlipcorrectie of voor het wegzuigen van vet (liposuctie). Het zijn vaak mooie meisjes die nog mooier willen worden, zo blijkt in ZEMBLA. De leeftijd van de meisjes die werden gevolgd varieert van 18 tot 21 jaar en net als de plastisch chirurgen denken ze dat ze gelukkiger van de ingreep zullen worden. ‘Met dit soort operaties verbeteren wij de kwaliteit van het leven,’ zegt plastisch chirurg Martin Janssen van de Boerhaave Kliniek Amsterdam in ZEMBLA. De jonge meisjes weigeren of naar een psycholoog sturen vindt hij onzin: ‘Dan neem ik de patiënt niet serieus.’

One thought on “Goedkoop Nieuwe Borsten

  1. Pingback: Borstvergroting Cranendonck

Geef een reactie