VERANDERING WEB ADRES! (Update uw RSS/URL)

Beste lezer van MedLog, Vanwege de enorme populariteit van onze site gaan ik vandaag verhuizen naar het hoofddomein van de sever. Dat wil zeggen dat u mij vanaf morgen 21 februari 2008 kan vinden op www.geneeskunde.com. Het weblog systeem in de achtergrond is aangepast (van wordpress 1.5 naar 2.3) en de domeinnaam is voor 10jaar vast gelegd. Ik zal er alles aan doen om u kwalitatief goede medische info te leveren over de komende jaren. Bedankt voor het lezen van MedLog en ik hoop u snel op de nieuwe site te mogen verwelkomen.Dit betekend ook dat de RSS feeds gaan veranderen. Update zo snel mogelijk om goed op de hoogte te blijven.Tot snel na de verbouwing (minder dan 3 uur!) Michiel  

One thought on “VERANDERING WEB ADRES! (Update uw RSS/URL)

Geef een reactie