Rape Drugs testen in je drankje.

NOS.nl meldt het volgende:Een medisch bedrijf (medlog: Biosource Diagnostics)brengt een test op de markt waarmee kan worden nagegaan of drugs aan drank zijn toegevoegd. In een paar cafés in Eindhoven (medlog: Stratumseind)is de test al op proef verkrijgbaar. In Eindhoven zijn vorig jaar veel vrouwen met drugs in hun drankje bedwelmd, en vervolgens aangerand of verkracht. Vorig jaar waarschuwde de Eindhovense politie het uitgaanspubliek voor de zogenoemde ‘rapedrugs’ GHB en ketamine. Met de test wordt snel duidelijk of die drugs in bier, frisdrank of breezer zitten, door een paar druppels op een strip te druppelen. Bij wijn of likeur werkt de test niet. Spuiten en Slikken: De GHB-test  Contact info BioSource Diagnostics:

BIOSOURCE NEDERLAND B.V.Graafschap 34871  ETTEN-LEURTHE NETHERLANDSTel. +31 76 501 48 24Fax. +31 76 503 61 88orderingnl@biosource.bewww.biosource-diagnostics.com    

3 thoughts on “Rape Drugs testen in je drankje.

  1. Pingback: bligg.be
  2. Pingback: Rape Drugs testen in je drankje. - Tip!

Geef een reactie