De medische RSS feed en Podcast (update 6/5/8)

In een recente uitgave van medisch contact werd gesproken met een internist die op zijn mp3 speler tijdens het hardlopen zijn literatuur luisterde. Nu is dat niet nieuw. Om deze weblog up-to-date te houden maak ik ook gebruik van podcasts en rss feeds.  Het is kan u ook makkelijk indenken waarom het in de medische praktijk toe te passen is.  U komt ’s ochtends bij uw buro aan en zet de computer aan. Vervolgens kijkt u snel de koppen van de rss-feeds door van uw tijdschriften. Tijdens het visite rijden luistert u naar de podcasts en aan het einde van de dag bent u helemaal op de hoogte van wat er speelt binnen uw vakgebied. Favoriete RSS feeds voor het maken van deze weblog en het bijhouden van mijn praktijk kennis zijn oa.:

Voor de podcasts maak ik gebruik van iTunes, een product van Apple welk zeer envoudig in gebruik is en zich makkelijk laat koppelen aan mijn mp3-speler

  • Emergency medicine lectures (iTunes)
  • Unv. Iowa emergency medicine (iTunes)  
  • ACEP (iTunes) 
  • HQMEDED (iTunes) 

Voeg uw favoriete Medische RSS feed of Podcast toe via het reactie formulier. 

(update) een fijne podcast van eigenbodem: Nederlands Tijdschrift vd Geneeskunde (NtvG-podcast)

6 thoughts on “De medische RSS feed en Podcast (update 6/5/8)

  1. Pingback: bligg.be
  2. Pingback: NUjij.nl/Tech & Gadgets | De medische RSS feed en Podcast

Geef een reactie