Menu

NTS validatie onderzoek.

18 april 2008 - Medisch, Wetenschap

Vandaag is de dag… ik ben uitgenodigd om mee te doen aan de NTS validatie. Een onderzoek van uit het Erasmus MC naar de validiteit van het Nederlands Triage Systeem. 

 

De toegang, triage en behandeling van patienten in de acute gezondheidszorg kan worden verbeterd door de zorg beter op elkaar af te stemmen en samen te brengen. Het NTS richt zich op het verbeteren van eenduidige triage in de acute zorg.Het NTS leidt tot winst voor de:

patiënt:

professional:

organisatie:

 

kwaliteitswinst NTS:

verwachte resultaten NTS:

Ik heb een fijne vragenlijst gekregen om vooraf in te vullen. De lijst bestaat uit 55 fictieve patienten en die moeten ingedeeld gaan worden… kost toch echt een avond invullen. Vanmiddag gaan we kijken hoe de mening van professionals overeenkomt. Nader bericht volgt….

 

Tags: ,

Één reactie op “NTS validatie onderzoek.

  • Pingback: Watvindenwijover.nl - Maak kennis met Nederland

  • Geef een reactie