Stop Pro-Ana sites, kijk en stel kamervragen!

Gezien medisch belang van de promotie van anti-pro-ana (tegen anorexia stimulerende websites) in Kamervragen op TV zender Veronica is het volgende artikel overgenomen van Medicalfacts.nl

Zoals je waarschijnlijk weet staat Scarlet Tara McQuinn – Hemkes, een van de Medicalfacts redacteuren, maandag as (26 mei) in de finale van het programma “Lange Frans stelt Kamervragen”. Als zij die finale wint, wordt mijn initiatief opgepakt door het Veronica promotieteam en worden door heel Nederland handtekeningen opgehaald zodat eea aan de Tweede Kamer kan worden aangeboden.

Half april heeft Scarlet Hemkes (26) een landelijke petitie tegen pro-ana sites via Hyves opgestart (http://stop-pro-ana.hyve.nl). Binnen 3 weken waren reeds 5000 mensen lid die haar mening deelden, wat betreft een verbod op de pro-ana sites. Ook heeft zij reeds deelgenomen aan het programma Lange Frans stelt Kamervragen wat iedere maandag om 22:30 uur op Veronica te zien is. Daar ontving zij de overgrote meerderheid van de stemmen. Haar site is tevens vermeld in het Feministisch maandblad Opzij. Een belangrijk initiatief dus wat uw steun verdient! Om te winnen heeft ze echter veel stemmen nodig! Zij strijdt tegen nog vier andere initiatieven, waarvan er een een zeer grote doelgroep heeft onder de kijker naar het programma. Scarlet hoopt daarom dat u ook kijkt en 1 smsje voor haar wil sturen die avond (licht ook uw vrienden & kennissen en collega’s in).

2 thoughts on “Stop Pro-Ana sites, kijk en stel kamervragen!

 1. Pingback: meddr.nl
 2. stop pro-ana websites.
  zij* het is een steunpunt ze begrijpen ons blabla.
  beschrijvingen op website’s staat uitgebreid op over hoe je moet kotsen,lax ect moet gebruiken. STIMULANS VAN GEWELD TOT JEZELF
  Bij Critiek zij * wij zijn niet allemal het zelvde wij doen dat allemal niet … ONTKENNING
  STIMULANS VAN LEUGENS
  website infomatie de webmaster zelf heeft gekost heet anorexia gehad door het ana geloof en is ook mia (snijden) maar nog durft ze te beweren dat ze niet allemaal het zelfde zijn terwijl zij het allemaal heeft gedaan !!http://www.pro-ana.be/

Geef een reactie