Genetische Diagnostiek

Het is weer zover, een rel in de 2e kamer. Ditmaal over de pre=implantatie-genetische-diagnostiek. Het is toch van den zotte dat we geen regels willen maken voor en mensen met een tikkende tijdbom laten rondlopen waaraan ze zeker dood aan gaan terwijl we veel geld uitgeven aan de beveilging van kamerleden die een kleine kans lopen op dood door een aanslag.

Het stoppen va nde genetische selectie is het stilzetten van de medische wetenschap. Dus het argument dat we hiermee het kanker onderzoek remmen is natuurlijk onzin… af gezien van dat we het voor genetische borstkanker bij de bron kunnen op lossen. Wederom laat ik hier de lijst met mail adresse nva nuw volksvertegenwoordigers zien. Maan ze tot actie…. desnoods een kabinetscrisis!

Kies uw vertegenwoordiger:
Ministerie van VWS
Commissie VWS
Voorzitter Commissie VWS: Pauline Smeets

Partijen:

 • PvdA: Pauline Smeets
 • SGP: Bas van der Vlies
 • SP: Agnes Kant
 • GroenLinks: Kees Vendrik
 • VVD: Janneke Snijder-Hazelhoff
 • CDA: Kathleen Ferrier
 • D66: Fatma KoÅŸer Kaya
 • Christen Unie: Esmé Wiegman-van Meppelen Scheppink
 • Groep Verdonk: Rita Verdonk
 • PVV: Fleur Agema (geen eigen email, mail via Geert Wilders)
 • Geef een reactie