Verhuizing Deventerziekenhuis

null

In de week van 20 augustus 2008 is het zover! Dan start de verhuizing van het Deventer Ziekenhuis en gaan we over naar een schitterend nieuw gebouw.

 

Vanaf 20-08-08 wordt dan de feitelijke verhuizing in ongeveer twee weken tijd afgerond. De patiëntenverhuizing vindt plaats op één dag. Dat zal waarschijnlijk eind augustus zijn. De exacte datum moet nog worden bepaald. Circa honderd patiënten van het Deventer Ziekenhuis worden volgende week met vrachtwagens naar de nieuwe locatie van de instelling verhuisd. De instelling heeft elders in de stad een nieuwe locatie gebouwd.

Acht vrachtwagens die tijdelijk zijn omgebouwd tot rijdende verpleegkamers rijden de patiënten ’s nachts en ’s ochtends naar de nieuwe locatie. De politie begeleidt het transport om ongehinderde doorgang zoveel mogelijk te garanderen, meldde de gemeente Deventer maandag.

De route blijft tijdens de bijzondere verhuizing open voor het verkeer, aldus de gemeente.

(bron Medicalfacts.nl)

Geef een reactie