LIMSC: studenten delen kennis met top onderzoekers!

Op 12, 13 en 14 maart 2009 zal het Leiden International (bio-) Medical Student Conference plaatsvinden in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), te Leiden. LIMSC wordt beschouwd als een van de grootste Europese studenten congressen. Sinds de eerste editie in 1999 heeft LIMSC zich ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerd congres met meer dan 700 internationale bezoekers.

Op LIMSC krijgen getalenteerde studenten van over de hele wereld de mogelijkheid om tussen onderzoekers uit de top van de medische onderzoekswereld de resultaten van hun onderzoek te presenteren aan hun mede-studenten.
LIMSC is voor studenten een ideale manier om bekend te raken met het presenteren van onderzoek, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geneeskunde en bio-medische wetenschappen en om contacten op te doen voor hun toekomstige carriere.

Om deel te mogen nemen moeten studenten een abstract van hun onderzoek insturen voor 21 November. Van deze abstracts worden er 180 geselecteerd voor een poster-, dan wel mondelinge presentatie. Graag willen wij zoveel mogelijk studenten de mogelijkheid bieden deel te nemen aan LIMSC. 

Voor meer informatie over LIMSC verwijs ik u naar onze website www.limsc.nl.

Geef een reactie