Stage vergoeding Co-assistenten

Het is alweer enige tijd geleden dat ik als co-assistent in het ziekenhuis rond liep… één van de problemen van co-schappen vond ik niet het werk in het ziekenhuis. Nee, dat was zelfs erg leuk… het probleem was dat naast de 40+ uren per week in het ziekenhuis er geen tijd was voor een bijbaan. En ja de huur moest ook betaald worden. Dankzij de handige meiden en jonges van de ABN lukte het wel maar dat gaf wel een studieschuld….

Gelukkig voor de huidige generatie Co-schappers is de aandacht voor de stage-vergoeding… eindelijk is er ruimte in het (publieke)debat voor een vergoeding….. nou meneer Klink kom over de brug met geld! Het ziekenhuis staat stil zonder co-assistenten!

Artikelen over  de stage vergoeding:

  • Algemeen Dagblad
  • Elsevier
  • FOK.nl 

Geef een reactie