Sensire en Vitras fuseren om Meavita te ontvluchten

Zoals recent hier gemeld zijn er grote problemen bij Sensire.

Nu is bekend geworden dat Vitras en Sensire gaan fuseren onder de Virtas holding met als hogere doel het ontvlechten (of is het ontvluchten) aan Meavita… Sensire is in het verleden getrouwd in gemeenschap van schulden en daardoor is er een groot probleem ontstaan in de levering van thuiszorg en verpleeghuiszorg in de achterhoek en Oost groningen. Door te fuseren onder de met Vitras terwijl Sensire nog in de Meavita holding zit kan men zich als één geheel losmaken van Meavita. Doel is geld overhouden en week goede zorg leveren… door het slechte huwelijk tussen Meavita en Sensire zijn vele banen in de thuis/verpleeghuis-zorg verloren gegaan in het afgelopen jaar.

Geef een reactie