Kanker uitbehandeld? Kijk op internet voor experimentele therapieën.

Veel patiënten met kanker zijn te genezen, echter er bestaat altijd een (groot) aantal patiënten waarbij de kanker niet geneesbaar is. Nu kan je je neerleggen bij het “ik ben uitbehandeld” maar je kan ook meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe therapieën om toekomstige patiënten wel te laten genezen… ook al betekent dit vaak dat de patiënt die de experimentele therapie ondergaat helaas toch overlijdt aan de gevolgen van de kanker.

Voor deze Robbin Hoods  met kanker is er nu een website waarop gezocht kan worden op experimentele therapieën.

Op deze website kunt u informatie vinden over onderzoeken naar nieuwe behandelingen van kanker. We spreken op deze website over een trial, het Engelse woord voor wetenschappelijk onderzoek. Op basis van een aantal kenmerken, zoals kankersoort en medicijn, krijgt u een overzicht van lopende trials in Nederlandse ziekenhuizen.

Om een beetje hoopgevend te eindigen… er zijn ook overlevers onder de experimentele therapieën….

Link: www.kankeronderzoek.info

3 thoughts on “Kanker uitbehandeld? Kijk op internet voor experimentele therapieën.

  1. Pingback: Weg met internet » Blog Archive » Het verdriet van de kankerpatient…
  2. Pingback: Zoeken

Geef een reactie