Michiel

Nieuwsgierig naar de auteur van dit artikel? Klik hier voor mijn CV. Of blijf met je muis even hangen op het plaatje hier naast..

2 gedachten over “Katja Leendertz

 • 27 mei 2009 om 13:02
  Permalink

  mail dit alle door naar al je vrienden
  en vraag of ze dat ook verder willen mailen
  zet dit op vele site’s
  zet het net er mee vol
  zodat ze snel thuis is
  vraag evt je kinderen te helpen

  per tele foon gaat ook vraag iedereen elkaar te sms
  zet het kenteken erop en stuur het door

  grijze opel kenteken 57-xf-?

  word gezocht voor ontvoering van ene kind

  help mee zoeken

  dit kan iedereen sturen naar al hun vrienden

  groetjes joreiki

  Beantwoorden
 • 24 juni 2009 om 17:41
  Permalink

  Actually, information you have not quite correct. Katya is US citizen. She was born in USA. Her mother is Ukrainian citizen. She was in Holland only because her ex. Now she do not have right even stay in this country. She never have been abused. She use this very convenient “sad stories” to take advantages from her ex and from Holland. She needs to go back to Ukraine. She has debts in USA with credit card for more than $8,000.00, and she never paid it back. She is not “poor” victim. She is a very agressive woman who lives in hate. Marina hated her father, she was raised in the hate to him. Now Katya is very happy! Finally she has a very good and loving family. There are many people who wants to take advantage from our contries.We shouldn’t be so naive and trust them complitely.

  Beantwoorden

Geef een reactie