H1N1 vaccinatie: zieke complot theorieën…

Nu de vaccinatie voor H1N1 of Influenza A of Nieuwe Griep of hoe het ook heet op het punt staat te beginnen duiken er op meerdere plaatsen op het internet (en Twitter) complot theorieën en andere erg spannende maar even onwerkelijke verhalen op.  Zo las ik vandaag twee erg mooie die ook nog mooi op elkaar aansluiten…

Als je van H1N1 de letters weg weghaalt krijg je 11 wat een verwijzing is naar 11/9/2001 of te wel de aanslag op de  Twin Towers die overigens erg leken op twee maal het cijfer 1 naast elkaar… en dat is weer 11….
Het ander nog boeiender verhaal is dat van Ghislaine Lanctôt, auteur van de  Medical Mafia. Hij is er van overtuigd dat de verplichte vaccinatie een militair doel heeft uitgevoerd door de WHO, en hij is al een rechtszaak tegen de WHO begonnen.
En dan heb ik nog niet de X-files theorie genoemd over het genetisch gemanipuleerde virus wat de amerikaanseoverheid op ons loslaat…

Mijn mening: WAT EEN ONZIN! maar wel leuk om te lezen als je van spannende Sci-fi complot theorieën conform The X-Files houdt…
Van de Dubieuze Bronnen: Twitter en prisonnetplanet.com

[UPDATE: lees ook deel 2]

23 thoughts on “H1N1 vaccinatie: zieke complot theorieën…

 1. Pingback: NUjij.nl | Jouw nieuws telt
 2. Tja. Ook zonder al die complottheorieën zal het de meeste mensen wel duidelijk zijn dat er iets niet klopt aan de enorme vaccinatiedrang van farma en overheid.

  Behalve dat die vaccins tegen Influenza niet werken (nooit bewezen, bewijs is nergens in PubMed te vinden), en je niet tegen elk virusje een vaccin kan gaan uitdelen. Behalve dat vaccinatie heel erg schadelijk is, potentieel levensgevraarlijk vanwege alle troep in die vaccins, is het ook gewoon onzinnig. De meeste mensen hebben namelijk iets heel erg cools: een immuunsysteem. Werkt altijd, is zelf-lerend, zelf-reparerend. Meer heb je in je leven niet nodig.

 3. Als je van H1N1 de letters weg weghaalt krijg je 11 wat een verwijzing is naar 11/9/2001 of te wel de aanslag op de Twin Towers die overigens erg leken op twee maal het cijfer 1 naast elkaar… en dat is weer 11….

  waar kunnen we dit terugvinden?

  TWITTER = GEEN BRON

  Prisonplanet (net?) is GEEN BRON (maar spel t wel ff goed volgende keer) (prisonplanet.com)

  wat een flutblog mensen… hebben jullie echt geen betere info om ‘alle complotellende’ te nekken?

  ik vraag me af waar jullie agenda naar verwijst…

 4. Wel grappig dat je zon stukje Durft te schrijven zonder er ook maar iets van af te weten.
  Ditzelfde bedrijf is betrokken geweest bij het vogelgriep schandaal dat door procedures geen ongelukje kon zijn en dus een bewuste versprijding was.
  Ditzelfde bedrijf heeft biedr een vaccin aan dat officieel pas kan bestaan na de uitbraak
  Defensies onderzoeken elk wapen en een vaccinatie ronde is een erg effectief middel met laag tot geen militaire slachtoffers
  en er zijn nog veel meer redenen te noemen die niet allemaal op ht puntje van mn tong liggen dus ik raad je aan daadwerkelijk eens te kijken wat je zo geconditioneerd weerlegt.

  1 ding weeet ik iig al wel. Als ik macht heb, ziekelijk ben en een misdaad wil begaan, dan maak ik er iets extreem brutaals van, en vertel het aan al de juiste mensen. zodra jij ze dan als complot weerlegd kan ik lekker mn gang gaan.

  een mens heeft een ziel, een bedrijf niet. een bedrijf maakt winst en heeft slechts verantwoordelijk richting zijn aandeelhouders. Als er veel geld kan worden gemaakt met het uitmoorden van mensen, dan zal het bedrijf zich hier voor inzetten.

  Het schuilt zich alles onder het eens door hitler samengevatte principe van “der grosse lugen”

 5. Niet gehinderd door enige wetenschappelijk onderbouwde medische kennis kan ík wel om die verwijzing lachen. Nine Eleven.. wat daar niet allemaal achter gezocht is en aan opgehangen.. alleen het noodnummer van de USofA al.. die is vast bedacht met ls achtergrond dat er ééns een aanslag op die datum zou plaatsvinden 😉 Nee lijkt mij duidelijk broodje Aap verhaal dat Mexicaanse Griepvirus… je hebt helemaal gelijk! 🙂

 6. Ghislaine Lanctôt is geen man, maar een vrouw. De H1N1=>’11’-theorie is wel een beetje .. hm simpel. Maar .. Banken hebben baat bij dat ze veel kunnen uitlenen en hoge rentes vragen. Verdienen ze dan meer aan rijken die niet hoeven te lenen of aan armen ?
  De petroleumindustrie heeft er baat bij dat iedereen met een auto rijdt, hoewel ze, gezien de beperkte voorraden, ze dit vandaag waarschijnlijk liever wat meer gespreid in de tijd zien. De voedingsindustrie heeft er baat bij dat ze de controle kan hebben over de voedselproductie. Mediabedrijven zijn gelinked. Ze hebben alles in handen om mensen te manipuleren en alzo maatschappijen te sturen. Zou de medische sector wenst ook wel liever zijn ‘markt’ beveiligd te zien. Zouden ze eerder kiezen voor een universeel geneesmiddel dat je immuunsysteem levenslang onoverwinnelijk maakt, of regelmatige epidemieën ? Heeft de wapenindustrie baat bij een langdurige vrede ?
  Complottheorie of niet, we moeten niet naiëf zijn. De wereld draait rond macht, manipulatie, eigenbelang, financiële verrijking. Ik creëer je problemen. Los ze dan op. En factureer. En hoe meer ik je kan binden/afhankelijk maken en hoe beter ik je kan leegzuigen.
  Interessant is :
  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Corporation
  http://www.youtube.com/view_play_list?p=FA50FBC214A6CE87&search_query=The+Corporation
  Als men beseft dat sommige bedrijven machtiger zijn dan landen en dat politiekers al plat op de buik gaan om een paar honderden jobs te redden …
  In alle geval, ik wil baas blijven over eigen lichaam en verplichte vaccinatie is het opgeven van een fundamenteel recht en beperking van onze vrijheid. Als ze dat er door krijgen, dan kunnen ze met ons alles doen wat ze willen.

 7. Pingback: H1N1 Influenza A: H1N1 Humor
 8. Zoals McKaugh Ronny hierboven al heeft geschreven….
  Wat kan ik daar naar nou aan toe voegen..Niets!!!
  Goed geschreven, daar kun je werkelijk niets aan ontkennen.
  Mensen, zo is het hoe de wereld op dit moment werkt.

  Laat je dus niet stomweg, zonder nadenken ( ja ja, zelf nadenken…..!!!! ) vaccineren. We zijn geen vee, en daar vindt ik ook van dat het beter behandelt moet worden. Gaat onze vrijheid ook die kant op???

  1. iedereen is vrij om zich wel of niet te laten vaccineren. Bedenk wel dat als je ziek wordt en je niet gevaccineerd bent dat je het had kunnen voorkomen. Verder is niet vaccineren erg egoïstisch.. je lift mee op de beschermingsfactor van alle anderen die wel gevaccineerd zijn.

 9. Waarom zou niet vaccineren egoistisch zijn?
  Mensen die wel gevacinneerd zijn hebben immers toch niets meer te vrezen?

  1. het gaat om het mee liften op de vaccinatie graad van de anderen. Andere mensen laten zich vaccineren waardoor er en beschermende ring op de niet gevaccineerde ontstaat…. dit is iets wat je in bv. sterk antroposofische of christelijke steden en dorpen ziet. het aantal gevallen van kinkhoest is minder dan je verwacht bij de groep niet gevaccineerden en dat komt door dat de gevaccineerden de ziekte tegen houden….

 10. Beste lezer,

  Het h1n1-virus is gemaakt in een laboratorium en met opzet verspreid
  over de mensheid. Het werkelijke doel is iedereen te kunnen vaccineren met nano-chips. Hiermee kan iedereen geidentificeerd, getraceerd en gecontroleerd worden via een netwerk van sattelieten en computers. Het uiteindelijke doel is de alleenheerschappij van een elite over de wereldbevolking.
  Zodra iedereen getraceerd kan worden is manipulatie van de maatschappij een eenvoudig kunstje.
  Personen en bevolkingsgroepen worden tegen elkaar uitgespeeld en gechanteerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit is de droom van iedere zieke machtswellusteling zoals er vandaag velen rondlopen.

  Daarnaast bevat het vaccin kwik, alluminium en squaleen.
  Deze zijn bedoeld om zwakkere personen te elimineren.
  Zo hou je alleen sterke slaven over de multinationals te runnen.

  Iedereen die hierom lacht is waarschijnlijk al gevaccineerd
  of gehypnotiseerd door de wetenschap.

  BLIJF WAKKER EN WEIGER DE H1N1-VACCINATIE !!!!

  met vriendelijke groet,
  Jan.

  1. @Jan: of je hebt veel fantasie en dit hierboven is een leuk stukje humor of je je voldoet aan de DSM IV code : 301.0 => Paranoid Personality Disorder. Als het geen humor is wil je je dan zosnel mogelijk melden bij je lokale psychiater?

   Even de waarheden:
   1. H1N1 is NIET in het lab gemaakt, het is gewoon een virus
   2. nanochips?? heb je de vaccins gezien? er zit VLOEISTOF in geen nanochips.
   3. mensen traceren? kan al door je GSM… waarom moeilijk doen met vaccineren?
   4. Kwik: het vaccin bevat GEEN kwit. Het bevat een stof wat in je lichaam wordt omgezet in een kwik verbinding. Deze stof is nodig om bacterie groei te voorkomen in het vaccin. De dosis van de kwikverbinding is ultra laag… je eet meer kwik via je dagelijkse voeding! Het lichaam kan dit eenvoudig verwerken.
   5.alluminium en squaleen: onzin zitten er NIET in.(correctie hier onder)
   6. ik gehypnotiseerd? dit is wel je zwakste bod… door dit te zeggen kan je fijn en veilig melden dat iedereen die het niet met je eens is gek is…
   7. blijf wakker? goed plan.. maar vaccineer wel!

   Gratis tip voor Jan: Meld je aan bij Scully en Mulder!

 11. Beste Michiel,

  hierboven beweer je dat er in het H1N1-vaccin geen Squaleen zit. Ik zou dan toch even willen verwijzen naar de website van The European Medicines Agency:

  http://www.emea.europa.eu/influenza/vaccines/pandemrix/pandemrix_pi.html

  (kijk bij Nederlands; bijsluiter en dan bij 6. Aanvullende informatie)

  Veel zaken die Jan beweert vind ik ook te ver gaan, maar wat squaleen betreft heeft hij zeker wel een punt, dit zit volgens de bijsluiter in het het vaccin. In hoeverre deze stof schadelijk kan zijn voor het menselijk lichaam durf ik (als medisch student) niet te zeggen.

  1. inderdaad niet voldoende uitgezocht, echter de belangrijkste koolwaterstof in olijfolie is squaleen. Stop je ook met olijfolie? Verder zit het in vele cosmetica…. mischien moeten we daar dan ook maar mee stoppen..

  1. @Iem Lijkt mij wel… het is tendentieus geschreven en staat vol met beweringen waar geen hout aan vast te knopen is… zo wordt er wederom van een complot tussen leger (Airforce 2025 study) en Farmaceutische industrie (Baxter) gelegd… zouden samen een biologisch wapen maken om de wereld te veroveren en te controleren door het H5N1 combineren met H3N1. En als dat al niet erg genoeg is ligt het ook aan het klimaat en de klimaat verandering die niet door de mens veroorzaakt is maar zuiver natuurlijk.

   Lijkt mij wederom een site die we kunnen verwijzen naar het land der mythen… oh ja, dat is waar de rest van de site op draait mythologie…

 12. Pingback: MedLog » Klink maakt zich zorgen om vaccinatiefabels
 13. Pingback: MedLog » H1N1 Complot theorieën deel 3
 14. Pingback: H1N1 Complot theorieën deel 3 : Meddr

Comments are closed.