Menu

Nieuw: een forum over Vaccinatie

10 november 2009 - Medisch, Nieuws

De laatste dagen is het aantal reacties over wel of niet vaccineren explosief gestegen. Om de belasting van de geneeskunde.com server te verminderen is er nu op Meddr.nl een forum geopend over het onderwerp: “Vaccinatie pro en contra”.

Één reactie op “Nieuw: een forum over Vaccinatie

Peter

Het schijnt dat Nederlanders levensgevaarlijk worden bedrogen..
http://www.newearthnews.eu/nl/
Wij Nederlanders zouden graag in een nette maatschappij willen leven. Gezond en wel, met hoop naar de toekomst. Dat willen we toch allemaal? Hoe kunnen we dit bereiken als het blijkt dat de Nederlandse politiek en wetenschap niet te vertrouwen is?

Dat zijn toch onze leiders… Wie gaat dan de maatschappij opbouwen als blijkt dat zij moreel niet geschikt voor zijn?

Geef een reactie