Plan SP: Parlementaire enquête naar zorg

Parlementaire enquête naar zorg
Hebt u de petitie voor een parlementaire enquête naar de marktwerking in de zorg al getekend? De campagne is een initiatief van het actiecomité zorgcrisis (www.zorgcrisis.info) en wordt gesteund door het actiecomité zorg geen markt. De campagne is in mei 2009 in Den Haag ingeluid met een noodklok. Deze noodklok heeft daarna in veel meer plaatsen in Nederland geklonken. Uiteindelijk op 12 mei 2010, op de dag van de verpleging, komt de noodklok terug in Den Haag om samen met duizenden zorgverleners en zorgvragers de petitie aan te bieden aan de Tweede Kamer. Momenteel hebben al ruim 8.500 mensen de petitie ondertekend. U ook?http://www.petities.nl/petitie/parlementaire_enqute_naar_de_effecten_van_marktwerking_in_de_zorg/.

Geef een reactie