Borstkanker preventie: Pink Glove Dance

Een briljant youtube videotje…
Dit hele ziekenhuispersoneel “danst” voor de strijd tegen borstkanker. Het gerucht wil dat als het lukt dit filmpje één miljoen keer te laten lopen dan krijgt het ziekenhuis van de fabrikant van de roze handschoenen een grote donatie onderzoek naar borstkanker…

Deel het en stuur het door..

2 thoughts on “Borstkanker preventie: Pink Glove Dance

  1. Waarom staat er dan niets over dat gerucht bij het betreffende YouTube filmpje genoemd? Bovendien is het dus al 7 miljoen keer bekeken. Hoax!

  2. Al zou het een Hoax zijn…. dan is het preventieve en informatieve doel van de video, borstkanker onder de aandacht te brengen, nu al bij meer dan 7 miljoen mensen gelukt. Ik zeg briljante strategie om dit probleem op de kaart te zetten.

Geef een reactie