Menu

Het eerste EPD op iPad

29 april 2010 - Medisch, Technologie

Zorgprofessionals kunnen vanaf vandaag het cliëntendossier raadplegen en bewerken op een iPad. Mobiel werken en niet meer met papieren dossiers zeulen maakt het voor de verpleger en verzorger een stuk eenvoudiger. Het Nedap healthcare zorgdossier is specifiek gemaakt voor de zorgprofessional die dagelijks met dossiers moet werken. Eenvoudig en speels, net als de iPad.

De iPad is het eerste mobiele platform dat echt geschikt is voor de zorg. Het combineert connectiviteit, gebruikersgemak en batterijduur voor een betaalbare prijs. De eerste intramurale zorginstellingen zullen binnenkort aan de slag gaan met een iPad van Nedap.

3 reacties op “Het eerste EPD op iPad

  • Pingback: Tweets that mention Het eerste EPD op iPad — MedLog -- Topsy.com

  • Pingback: uberVU - social comments

  • Pingback: Tweets that mention Het eerste EPD op iPad — MedLog -- Topsy.com

  • Geef een reactie