Medische Apps iPhone, iPad, Andriod of windows mobile

Gisteren is er in de Arts en Auto een artikel verschenen over medisch apps voor je smartphone. Zeer leuk artikel waarvoor de auteur mij kort heeft geïnterviewd. lees het hier
[UPDATE] Sinds de publicatie van het artikel in Arts en Auto krijg ik veel vragen over Medische Apps voor Iphone (maar ook iPad, Andriod en Windows Mobile). Ik zal met enige (on)regelmaat een bijzondere App de revue laten passeren op deze site.
De App Reviews zijn te vinden in de categorie Apps. De Apps die ik op dit moment op mijn iPad en iPhone heb staan voor de patiëntenzorg vind je hier.
Mocht u advies willen van mij of tips hebben voor een App Tweet mij dan even op @Meddr.

 

[OPMERKING/UPDATE] Er is sinds de publicatie van dit blog artikel veel veranderd in de medisch App wereld…. en omdat de vraag naar medische apps alleen maar stijgt. En ik meer en meer vragen krijg over Apps en in het bijzonder over de medische Apps heb ik een pagina op mijn privé site opgezet om te tonen wat ik in mijn dagelijkse praktijk (als SEH-arts) gebruik. De pagina vindt je hier (http://tebb.es/apps).

One thought on “Medische Apps iPhone, iPad, Andriod of windows mobile

Geef een reactie