Nieuw in MedLog: Review van medische apps voor je iDevice

Als SEH-arts met een iPhone en iPad krijg ik veel vragen van collegas over welke app ze moeten downloaden en welke ik zelf gebruik. Ook een aanzienlijk deel van de  bezoekers aantal van deze site gaat naar paginas over de iPhone en iPad apps die ik beschrijf. Vandaar dat ik heb besloten om af en toe een review te geven van medische apps. Mocht u advies willen van mij of tips hebben voor een App Tweetmij dan even op @meddr.

De App Reviews zijn te vinden in de categorie Apps.

[OPMERKING/UPDATE] Er is sinds de publicatie van dit blog artikel veel veranderd in de medisch App wereld…. en omdat de vraag naar medische apps alleen maar stijgt. En ik meer en meer vragen krijg over Apps en in het bijzonder over de medische Apps heb ik een pagina op mijn privé site opgezet om te tonen wat ik in mijn dagelijkse praktijk (als SEH-arts) gebruik. De pagina vindt je hier (http://tebb.es/osg).

Geef een reactie