Medische App: Medscape voor iPad en [update] Android

Een van de favoriete apps van de iPhone is eindelijk op de iPad. Ja, je kon Medscape, daar heb ik het over, ook al in de iPhone versie op de iPad draaien maar dit is toch bijna geweldig. Natuurlijk er zijn een aantal haken en ogen. Zo kan je niet in horizontale modus werken en is de medicatie database wel erg Amerikaans maar dat geeft niet als je kijkt naar de hoeveelheid aan achtergrond informatie die te vinden is in de app.
Er is veel achtergrond info over ziekten, is er een procedure gids om te laten zien hoe je bv een ascites drainage moet doen en is er een multimedia catalogus (vereist wel een actieve internet verbinding). En dat alles tegen de geweldige prijs van volledig GRATIS. Zo hou je nog eens geld over voor een kopje koffie in de kantine…

Download hier: iTunes link naar Medscape

[UPDATE] Medscape is er nu ook voor Android!! Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie