Jammer: Acute boekje en NOV app gesloten voor anderen…

Er zijn twee mooie gratis apps voor de medicus op de markt. Alle twee met een probleempje…

De NOV app (orthopeden) bevat alle richtlijnen! Chapeau!! De ander is het acute boekje van de NIV (internisten). Ook alle richtlijnen echter alle twee
Vragen om een wachtwoord en zijn zo afgesloten voor anderen die ook in de zorg werken en wat aan de richtlijnen zouden hebben.

Ik heb navraag bij de NIV (secretatiaar@niv.nl) en bij de helpdesk van de NIV gedaan waarom zij niet gewoon de app open hebben voor iedereen… Kennis is immers beter als je het deelt en dat is de enige manier om de zorg beter te maken…. Echter ik krijg geen antwoord. Ht blijft bij een maitje met als inhoud “ik ben slechts de helpdesk en kan u niet verder helpen, probeer het secretariaat” en die zwijgen als het graf…

Als het om geld te doen is vraag een (symbolische) bijdrage. €0,79 is geen probleem…

Kom op internisten en orthopeden deel je kennis. Samen gaan we de zorg beter maken! [lees ook deze blog op meddr]

[OPMERKING/UPDATE] Er is sinds de publicatie van dit blog artikel veel veranderd in de medisch App wereld…. en omdat de vraag naar medische apps alleen maar stijgt. En ik meer en meer vragen krijg over Apps en in het bijzonder over de medische Apps heb ik een pagina op mijn privé site opgezet om te tonen wat ik in mijn dagelijkse praktijk (als SEH-arts) gebruik. De pagina vindt je hier (http://tebb.es/apps).

One thought on “Jammer: Acute boekje en NOV app gesloten voor anderen…

  1. Ik wilde u graag een paar vragen stellen voor een artikel over de betrouwbaarheid van medische apps, aangezien u digitaal zeer actief bent, en notoire gebruiker bent van de digitale middelen in de medische zorg. Zou u graag willen reageren op mijn e-mailadres?
    Dank!

Geef een reactie