App: wondwijzer; een digitaal wond kaartje

De meesten van ons in de zorg kennen het wel. Het wondkaartje met de kleuren van de wond, zo heb je een rode wond, een gele wond en een zwarte wond. daarnaast zijn ze soms nat en soms droog… Voor alle combinaties zijn er andere wond middelen… de wond app is een uitkomst voor mensen in de wondzorg. Nadeel: overduidelijk één fabrikant die achter de app staat, dus enige voorzichtigheid is geboden.

Link naar iTunes 

 

[OPMERKING/UPDATE] Er is sinds de publicatie van dit blog artikel veel veranderd in de medisch App wereld…. en omdat de vraag naar medische apps alleen maar stijgt. En ik meer en meer vragen krijg over Apps en in het bijzonder over de medische Apps heb ik een pagina op mijn privé site opgezet om te tonen wat ik in mijn dagelijkse praktijk (als SEH-arts) gebruik. De pagina vindt je hier (http://tebb.es/osg).

 

Geef een reactie