Health App Award 2014 Programma

AN_Logo_healthapp_award_2013_contourenOp 4 juni wordt het vierde Apps4Health congres gehouden en de rol van Apps in de zorg staat centraal. Apps spelen een steeds gewonere rol in het leven van zowel zorgverleners als zorgconsumenten. Ook beleidsmakers, de industrie, verzekeraars en belangenorganisaties hebben een steeds duidelijker beeld van de betekentis van Apps in de zorg.

Op dit congres komen heel veel onderwerpen aan bod rondom “Apps”. Gebruikers en ontwikkelaars van het eerste uur geven hun mening en delen ervaringen over echte App-toepassingen in de praktijk. Naast CE-markering behandelen we beveiliging, IT standaarden en eisen die de overheid stelt aan het ontwikkelen en gebruik van Apps. Belangrijk onderwerp is het gebruik van Apps in relatie tot het Persoonlijk Gezondheidsdossier en het EPD.  Voorzitter van de dag is Erik Vollebregt, jurist en nauw betrokken bij CE markering voor Apps.

Belangrijke happening is de uitreiking van de Health App Award 2014 aan de beste patienten App en zorgverlener App. Dit jaar wordt deze Appsstrijd ondersteunt door de NPCF en de KNMG/VvAA mobiel. De top 10 apps worden dit jaar gescreend op useability en op enkele security en privacyaspecten. De testwerkzaamheden op het gebied van security en privacy worden door Deloitte uitgevoerd.

Doe mee en breng uw stem uit op de beste patienten app via de NPCF en ga naar site van Artsennet om een app aan te melden voor de beste zorgverlener app !!

Download het Programma


(tekst: MedicalPhit)

Geef een reactie